Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Információk - fontos

nos tehát... először is a storymról írnék ide: nem tudom feltenni a folyatatást, mert nem lehet megformázni a szöveget. szóval nem tudok új bekezdést kezdeni sem, úgyhogy az egész szöveg egybefolyik, ráadásul még dőlt szöveget sem tudok létrehozni, de hát nekem meg az a szokásom (mint azt tudjátok), hogy amikor csak gondolnak valamit a szereplők, dőlten szedem a szöveget, de itt meg nem lehet, szóval talán értelmetlen lenne néhány helyen....-_____-||| nagyon sajnálom:/ nem az én hibám, amióta megújult az eOldal, nem lehet vele mit kezdeni˘-˘ azért egy hozzászólásban kérlek jelezzétek, ha szeretnétek látni (még ezek ellenére is) a folytatást, mert akkor felteszem, de mondom: valamikor furcsa lesz:/ továbbá: a többi menüpontot sem merem bántani, mert attól félek, hogy ha újra elmenteném őket, akkor ugyanilyen... khm... shit lenne, mint itt. de azért annál többet dolgoztam velük, semmint hogy most így tönkretegyem az eddigi munkámat. azért sem írtam ezt a nyitóoldalra:/ még annyit, hogy a fejlécet tegnap (2011. júl. 1., péntek) lecseréltem. az még azért működik(: még html-nyelven sem kezdek el itt írogatni, mert szerintem itt még a parancsokat sem ismerné fel ez a cucc-_____-||| ha szeretnétek valamit, csak írjatok egy hozzászólást, én már nem tudok mit kezdenni ezzel-___-|| nos hát ennyi, köszi, hogy végigolvastad(:
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egy apró kérés

(Detti, 2016.08.30 13:55)

Szia!
Detti vagyok, 15 éves és imádom a storydat! Még új vagyok az animék világában, de az Inuyashát végignéztem, és kb két pillanat alatt végzetesen beleszerettem Sesshoumaruba :D Elkezdem hát fanficeket keresgélni, és így akadtam rá a te oldaladra is. Meg kell hogy mondjam, ez a legeslegnívósabb magyar Sesshy fic. Minden szaváért rajongok, számomra tökéletesek a párbeszédek, a leíràsok, a szereplők gondolatai, a kidolgozás... minden! Gratulálok, hogy egy ilyen színvonalas történetet írtál.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e folytatása, amit ide nem raktál fel? Mert nagyon szívesen elolvasnám, elvégre Sesshoumaruból sose elég :) Ha van folyti, akkor légy szíves, küldd el nekem a tundelany@gmail.hu címre, nagyon boldoggá tennél vele.
Üdv: Detti